Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Baroness

image IMG 0943Japanske BARONESS står for højeste produktkvalitet med uovertruffent klip kombineret med lang holdbarhed og lave driftsomkostninger. Maskinerne er designet med henblik på brugervenlighed og enkel og nem vedligeholdelse.

Baroness LM2400

Baroness LM2400 er nyeste fairwayklipper fra Baroness. Da maskinen har lavt tyngdepunkt, permanent 4WD og et fremragende klipperesultat, er den særdeles velegnet på selv de mest krævende golfbaner. Med sin mægtige 318 cm arbejdsbredde, god førerkomfort og lav vægt arbejdes der let, problemfrit og skånsomt.

Baroness LM2700

Baroness LM2700 fairwayklipper indeholder alle de kvaliteter, som Baroness står for: Høj klippekvalitet, effektivitet, lave vedligeholdelsesomkostninger og lang levetid. 

Baroness LM2810 (Nyhed 2017)

Baroness GM2810 er med sit enkle design i højkvalitets materialer en særdeles pålidelig og holdbar semi-rough klipper. Den kraftfulde TIER4 dieselmotor og de unikt designede klippeborde og rotorknive giver et højt kvalitetsklip.

Baroness LM315GC

Baroness LM315GC triplex green- & teestedsklipper er markedets mest driftsikre maskine. Maskinen fås både som 2WD og 3WD version og med henholdsvis 7, 9 og 11 blads klippecylindre. Baroness' velkendte kvalitet i både cylinder og underkniv sikrer en perfekt klippet plæneoverflade og lang, problemfri drift i mange år. LM315GC er særdeles manøvredygtig og yder god siddekomfort og enkel betjening.

Baroness LM56 & LM66

Baroness LM56/LM66 har markedets absolut bedste klip. Med Baroness' suveræne stålkvalitet i både underkniv og cylinder efterlades green- og tee's perfekt klippet. Maskinen manøvreres nemt og behageligt i kraft af designet som giver et godt tyngdepunkt. Opsamlingskassens særlige udformning sikrer, at den fyldes helt op og nemt afmonteres for tømning.

Baroness SP05A bunkerrive

Baroness SP05A er blandt markedets absolut stærkeste og mest driftsikre bunkerriver. Maskinen, som er udstyret med en kraftig 18HK V-twin motor med hydrostatisk fremdrift, gør det daglige arbejde i bunkers til en leg. Maskinen fås både som 2WD og 3WD version. Vælges modellen med 3WD, kan man når som helst til- og frakoble 3WD. Maskinen er meget manøvredygtig og den kraftige efterharve og planerebjælke sikrer flot finish i enhver bunker.