Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Items starting with G

GKB Slæberamme

GKB slæberammen er udviklet til brug på fodboldbaner. Ved hjælp af de tvistede metalstænger spredes topdress og sand jævnt og effektivt over hele banen. Alle ujævnheder bliver fjernet, blandt andet i målområderne.

GRADEN ZR2 Greens Roller (NYHED 2018)

Den helt nye GRADEN ZR2 FLEX greens roller er selvkørende og kræver ikke ekstern trækkraft. Maskinen trækker på fire kraftige valser, når greenen rulles, hvormed der sikres optimalt "grip" i plæneoverfladen. Ved et enkelt tryk nedsænkes de fire transporthjul, så transport fra green til green foregår væsentligt hurtigere end med ordinær greens roller.

 

GRADEN ZR2´s føreplatform er gummiophængt og udstyret med affjedret sæde samt servostyring, hvilket bevirker at maskinen er den absolut mest komfortable, effektive greens roller på markedet. De fire, hydraulisk drevne valser sikrer optimal rulning af greens hver gang.

GreenTek

GreenTek tilbyder specialprodukter til pleje af greens, fairways til den professionelle greenkeeper, der stiller høje krav til materiel og resultat. I mere end 25 år har GreenTek udviklet maskiner og redskaber med særligt fokus på pleje af greens og fairways. Alle produkter er seriøst gennemtestet af verdens førende golfbaner og er markedsledende på deres område. GreenTek er særligt kendt for:

  • Thatch-Away Supa System - systemet der har revolutioneret professionel pleje af greens
  • True-Surface "Select-A-Vibe" rollers - vibrering og tromling af greens uden komprimering
  • Multi-Brush & Maxi-Brush - børster til alle typer opgaver på fairways
  • Greens-Groomer - skånsom nedmåtning af topdress på greens & tees

 

Klik her for at besøge GreenTek hjemmeside