Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categories starting with S

Shibaura (4)

Items starting with S

Shibaura CM serie

Shibaura CM modellerne er kompakte redskabsbærere med høj ydeevne og et stort tilbehørs program.

Shibaura ST300 serie

Shibaura ST300 serie er blandt markedets mest alsidige kompakttraktorer. ST300 serien udgøres af seks varianter der med motorstørrelse fra 19 HK til 33 HK. Der er lagt stor vægt på brugervenlighed og lave driftsomkostninger. Alle motorer og gearkasser er produceret af Shibaura selv og lever op til seneste miljømæssige krav og specifikationer.

Shibaura ST450HST & ST460EHSS

Shibaura ST450HST & ST460EHSS kompakttraktorer er det oplagte valg for den professionlle bruger der stiller store krav til ydeevne, kapacitet og alsidighed. De to modeller er Shibauras absolut største kompakttraktorer og leveres med den store 4 cylindrede Shibaura motor med henholdsvis hydrostatisk eller mekanisk transmission.

 

Shibaura SX26

Shibaura SX26 er en videreudvikling af den meget populærer SX24, som er blandt Shibauras allermest solgte kompakttraktorer. Den kraftige 3 cylindrede Shibaura motor på hele 26 HK kombineret med nyeste Shibaura teknologi i både transmission og design gør SX26 til det oplagte valg. Med to gearområder i hydrostaten og originalt 4WD kan SX26 løse de mest krævende opgaver.

Slæbenet, gummi

Redexim gummi slæbenet er udviklet til både natur- & kunstgræs. Gumminettet er mere skånsomt for overfladen end metaludgaven uanset om det benyttes til natur- eller kunstgræsarealer.

Redexim gumme slæbenet leveres med frontskinne med metal-øjer og slæbentov og fås i 3 forskellige størrelser.

Slæbenet, metal

Redexim slæbenet fås i forskellige størrelser og kan benyttes til mange formål. De mindre slæbenet er særligt velegnede til greens og andre mindre arealer, mens de større slæbenet med fordel kan anvendes på boldbaner og andre større arealer.

Snow Blade 272

Snow Blade 272 er det nyeste sneskrabeblad udviklet til kunstgræsbaner, specielt med fokus på lav vægt og manøvredygtighed. Fuld-galvaniseret for at imødegå evt. saltproblemer.

Speed-Brush

Speed-Brush fra REDEXIM® er ideel til nedmåtning af topdress på greens, tee’s og fairways. Det primære på maskinen er de to kraftige børster, der kører mod kørselsretningen og dermed sikrer, at topdressingmaterialet effektivt nedarbejdes i f.eks. prikhuller. 

Speed-Brush

Speed-Brush er en robust børste, der er særdeles velegnet til at jævne kunstgræsbaner og til at få græsfibrene op og stå efter brug.

SpeedSeed

SpeedSeed® modellerne sår med prikvalse og er fuldstændig nydesignede og fremstår i dag som de mest robuste, økonomiske og effektive modeller til dato. Alle modeller er bygget således, at operatøren kan dreje, mens de sår, hvilket sparer tid såvel som kræfter.

 

Stoneburrier

Stonerburier fra Redexim er en kvalitets-stennedlægningsfræser, der er blandt markedets stærkeste maskiner. Mange års erfaring og udvikling i produktion af stennedlægningsfræsere sikrer et høj-kvalitetsprodukt med nøje gennemtænkte detaljer og stor servicevenlighed.