Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categories starting with T

Items starting with T

Test-redskaber til kunstgræsbaner

Lindholm Maskiner a/s markedsfører redskaber til at måle hastigheden på kunstgræsbaner, hhv. Ball Roll Tester og Infill-tester. Jævnlig test og følgende pleje af kunstgræsbanen sikrer en god banekvalitet.

TRILO C15

TRILO har udvidet sit produktprogram med den nye TRILO C15. TRILO C15 er en liftophængt PTO-drevet slagleklipper/vertikalskærer med opsamling, der gør maskinen særdeles alsidig. Maskinen har en arbejdsbredde på 150 cm og er bygget efter, de altid, høje TRILO kvalitetsstandarder.

Trilo feje- & sugevogne

Siden er under konstruktion, venligst se nedenstående link til TRILO´s hjemmeside:

 

Kllik her til TRILO´s hjemmeside

Trilo Løvblæsere

Trilo´s højkvalitets løvblæsere findes i flere forskellige størrelser, fra de små gangmodeller til de store traktormonterede blæsere.

 

 

TRILO VCU

Vertikalskærere VCU-modeller

 

VCU vertikalskærere fra anerkendte TRILO er udviklet specielt til golf- og boldbaner og andre grønne områder, der vinder ved vertikalskæring. VCU er 100% mekanisk med enkel opbygning, som kan drives af mindre kompakt traktorer.

Turf-Cutter 610

Den helt nye Turf-Cutter 610 fra Redexim er en græstørvsskærer af højeste kvalitet. Maskinen er PTO drevet og kan dermed håndtere såvel små som helt store opgaver med perfekt resultat.

Turf-Stripper

Turf-Stripper fra Redexim er den nyeste udgave af professionelle tophøvle. Turf-Stripper kan, udover at afhøvle toppen af plæneoverfladen, udstyres med knive til græsklipning og vertikalskæring.

Efter overkørsel med tophøvl fremstår plænefladen fuldstændig jævn, og de tilbageværende græsplanter kan skyde fra rødderne. Der bør eftersås i.f.m. tophøvling, så plænefladen retableres med nye, stærke planter. 

Turf-Tidy 2300 og 3000

Turf-Tidy 2300 og 3000

 

Turf-Tidy er en af markedets mest alsidige maskiner. Vertikalskæring, opsamling og slagleklipning er alle arbejdsopgaver, der kan løses med Turf-Tidy. Det fuldt flydende skærehoved følger arealets konturer og sikrer nøjagtig skæring og opsamling. Den unikke turbo-blæser opsamler nemt blade, fyrnåle, papir, græsafklip og meget mere.