Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Categories starting with V

Items starting with V

Verti-Drain® 71 - Mustang

De hurtige Verti-Drain® Mustang modeller er ideelle for både golf- og boldbaner. Med en arbejdshastighed på op til 4,3 km/t. kan disse modeller benyttes som hurtig-prikker såvel som traditionel Verti-Drain®

Verti-Drain® 1517

Verti-Drain®1517 er en hurtig Verti-Drain® med samme specifikationer som Mustang 7117 men kraftigere bygget og mere simpel i sin opbygning. Der er ingen gearkasse (til forskellige hastigheder). Til gengæld er den markant billigere end 7117 modellen, og retter sig derfor til brugere, der skal have verti-drainet deres græsområder billigst muligt.

Verti-Drain® Carrier

Den selvkørende Verti-Drain Carrier kan nu sættes foran en række specialmaskiner, og er på grund af den lave vægt og de store hjul meget velegnet på følsomme områder som f.eks. greens og opvisningsbaner. Carrier kan påmonteres en Verti-Drain, eftersåningsmaskine Speed Seed 1200 eller vertikalskærer Verti-Cut 1200 og er dermed særdeles fleksibel.

Verti-Broom

Til daglig oprejsning af kunstgræsfibre samt jævning af granulat er Verti-Broom® et godt valg. Trækkes efter mindre traktor eller arbejdskøretøj.

Verti-Brush

Verti-Brush® udjævner og fordeler effektiv granulatet ved tilførsel af nyt InFill/granulat, men kan også løsne og udjævne det eksisterende.

Verti-Clean

Verti-Clean® renser affald fra overfladen med en roterende børste. Det opbørstede materiale føres over et sold og granulatet lægges tilbage på banen. Verti-Clean® drives via fremdrift. Kan leveres både med og uden PTO. 

Verti-Comb

Verti-Comb® 1800 & 4000

 

Kunstgræsbaner strigles/løsnes for ikke at blive hårde. Verti-Comb®, der er designet til at jævne og løsne kunstgræsbaner, udfører arbejdet hurtigt og effektivt. Maskinen fås også med hjulbugsering samt en magnet-bjælke til opsamling af metalgenstande.

Verti-Core

Verti-Core® II 1600 bruges til overfladeluftning og udskiftning af vækstlag, typisk på greens og boldbaner. Maskinen har en høj arbejdshastighed, og der er fokuseret særligt på at forbedre adgangen til tandholderhovederne, så der nemt udskiftes hugpiber og massive spyd. Verti-Core® II 1600 er meget støjsvag og har markedets største arbejdsdybde.

Verti-Drain® 2216 & 2220

De nye Verti-Drain® 2216 & 2220 modeller er udviklet til at arbejde ved høje hastigheder på store arealer som boldbaner og fairways. Med en arbejdsdybde på op til 22,5 cm og mulighed for at sætte op til 15 graders vinkel på spyddene, er 2216 mog 2220 ideelle maskiner, når behovet er Verti-draining over store områder i mellemdybden. 

Verti-Drain® 7007

Verti-Drain® 7007 er den eneste selvkørende maskine på markedet med en arbejdsdybde op til 15 cm. Maskinen kan både benyttes som ”sit-on-maskine” og til at gå efter.

Verti-Drain® 7316

Verti-Drain® 7316 er en alsidig maskine til alle områder på golf- og boldbaner. Med sine 160 cm arbejdsbredde er Verti-Drain® 7316 særligt velegnet til greens, tee-steder og stadions.

Verti-Drain® 7416

En af de senest nyudviklede Verti-Drain® maskiner til kompakttraktorer. Verti-Drain® 7416 har en arbejdsdybde på op til 35 cm og kan derfor løsne komprimeret vækstlag på ethvert areal.

Verti-Drain® 7516/7521/7526

De store 75-serie Verti-Drain® maskiner løsner vækstlag i op til 40 cm arbejdsdybde. Disse maskiner er hyppigt anvendt af entreprenører, golfbaner og kommunale anlæg med stort behov for effektiv dybdeluftning. 

Verti-Drain® 7621/7626HD

Verti-Drain® 7621 og 7626 er de største og mest solide Verti-Drain® maskiner på markedet. Maskinerne kan løsne vækstlag under de mest krævende forhold. Dybdereguleringen foretages hydraulisk fra førersædet, og der er generelt lagt vægt på at gøre indstillingen af maskinen enkel. 

Verti-Groom

Verti-Groom® løsner granulatet med to rækker tynde strigler, hvorefter arealet jævnes med de frit hængte børster. Maskinen er særdeles effektiv til at sikre en jævn og blød spilleoverflade.

[12  >>