Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Eftersåning

DoubleDisk overseeders (NYHED 2015)

DoubleDisk overseeders er nyeste udvikling af eftersåningsmaskiner til boldbaner, fairways og greens. Med en diskafstand på kun 30 mm er og det patenterede udsåningssystem er Doubledisk det markedets stærkeste og mest professionelle eftersåningsmaskine. DoubleDisk fås i tre varianter.

Overseeder

Overseeder 1575 og Overseeder 2075

Redexims Overseedere er blevet videreudviklet, hvilket har gjort dem til de hurtigste, mest fleksible og effektive versioner til dato. Med deres innovative og unikke disc-system placerer Overseederen frøene direkte i jorden og skaber dermed en enestående frø-til-jord kontakt. 

SpeedSeed

SpeedSeed® modellerne sår med prikvalse og er fuldstændig nydesignede og fremstår i dag som de mest robuste, økonomiske og effektive modeller til dato. Alle modeller er bygget således, at operatøren kan dreje, mens de sår, hvilket sparer tid såvel som kræfter.

 

Verti-Seed

Verti-Seed®’s specielle opbygning gør, at plæneoverfladen åbnes v.h.a. ovale discs. Frøene sendes gennem smalle såtragte og frigives først i rillen i jorden, således at vinden ikke kan blæse dem væk. Verti-Seed® kan justeres til at give den præcise mængde af selv meget små frø.