Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Greens Roller, Slæbenet, Slæberamme & Børster

Børster

Børster og ruller til brug på sportsarealer

 

Lindholm Maskiner fører et stort og alsidigt udvalg af børster og ruller til brug på alle typer af sportsarealer.

GKB Slæberamme

GKB slæberammen er udviklet til brug på fodboldbaner. Ved hjælp af de tvistede metalstænger spredes topdress og sand jævnt og effektivt over hele banen. Alle ujævnheder bliver fjernet, blandt andet i målområderne.

GRADEN ZR2 Greens Roller (NYHED 2018)

Den helt nye GRADEN ZR2 FLEX greens roller er selvkørende og kræver ikke ekstern trækkraft. Maskinen trækker på fire kraftige valser, når greenen rulles, hvormed der sikres optimalt "grip" i plæneoverfladen. Ved et enkelt tryk nedsænkes de fire transporthjul, så transport fra green til green foregår væsentligt hurtigere end med ordinær greens roller.

 

GRADEN ZR2´s føreplatform er gummiophængt og udstyret med affjedret sæde samt servostyring, hvilket bevirker at maskinen er den absolut mest komfortable, effektive greens roller på markedet. De fire, hydraulisk drevne valser sikrer optimal rulning af greens hver gang.

Slæbenet, gummi

Redexim gummi slæbenet er udviklet til både natur- & kunstgræs. Gumminettet er mere skånsomt for overfladen end metaludgaven uanset om det benyttes til natur- eller kunstgræsarealer.

Redexim gumme slæbenet leveres med frontskinne med metal-øjer og slæbentov og fås i 3 forskellige størrelser.

Slæbenet, metal

Redexim slæbenet fås i forskellige størrelser og kan benyttes til mange formål. De mindre slæbenet er særligt velegnede til greens og andre mindre arealer, mens de større slæbenet med fordel kan anvendes på boldbaner og andre større arealer.

Speed-Brush

Speed-Brush er en robust børste, der er særdeles velegnet til at jævne kunstgræsbaner og til at få græsfibrene op og stå efter brug.