Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Verti-Quake

VQ2516Verti-Quake® maskinen er en særdeles effektiv jordløsner. Den brækker jorden fra hinanden med jordskælvslignende bevægelser og skaber dermed plads til øget rodvækst. Verti-Quake® er et særdeles godt supplement til Verti-Drain®.

Verti-Quake® 2510

Verti-Quake® 2510 er den mindste og mest kompakte af Verti-Quake® modellerne. Maskinen kan benyttes af traktorer helt ned til 30 HK og kan komme ind på små og svært tilgængelige områder.

Verti-Quake® 2516

Verti-Quake® 2516 er den mest alsidige af Verti-Quake® modellerne. Maskinen kan benyttes af traktorer helt ned til 35 HK og kan med fordel bruges til både golf- & fodboldbaner. Sidste nye opdatering af maskinen har gjort den væsentlig mere bruger- og servicevenlig.

Verti-Quake® 2521

Verti-Quake® 2521 er blandt de bredeste af Verti-Quake® modellerne. Maskinen kan benyttes af traktorer fra 50 HK og kan med fordel bruges til både golf- & fodboldbaner. Sidste nye opdatering af maskinen har gjort den væsentlig mere bruger- og servicevenlig.

Verti-Quake® 3825

Verti-Quake® 3825 er markedets største Quake model. Som supplement til at verti-draine egner maskinen sig særdeles godt til boldbaner, fairways og andre store og krævende arealer. De kraftige Ø15 mm tykke sværd bearbejder vækstlaget roligt og effektivt, så vækstlaget løsnes. Verti-Quake® er meget robust og kan klare både stenede og lerede vækstlag.