Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Kunstgræs

Eliminator

En kunstgræsbane holder desværre ikke evigt og får efter 7-10 år behov for udskiftning eller seriøs renovering. Eliminator® kan fjerne såvel Infill/granulat som underliggende sandfyld uden at beskadige kunstgræstæppet. Herefter kan kunstgræstæppet nemt fjernes, nyt udlægges og nye, friske materialer udlægges. Eliminator® kan monteres på alle standard kompakttraktorer.

Lindholm Eco Icebreaker

Miljøvenligt, svanemærket tømiddel til kunstgræsbaner.

 

Lindholm Eco Icebreaker er et miljømærket tømiddel, der ikke belaster kunstgræsbanen eller den omkringliggende natur.

Palletankspumpe

Palletankspumpe særligt velegnet til Eco Icebreaker, så aftapning forenkles. Monteres nemt på studs på palletank.

Rink 1520

Rink® topdressere med InFill kit

 

Rink® 1010, 1210 og 1520 kan monteres med InFill kit til topdressing/efterfyldning af granulat. InFill kittet kan let på- og afmonteres, så sprederen kan benyttes som alm. topdresser. For yderligere information om Rink® topdressere, se menupunktet topdressere.

Snow Blade 272

Snow Blade 272 er det nyeste sneskrabeblad udviklet til kunstgræsbaner, specielt med fokus på lav vægt og manøvredygtighed. Fuld-galvaniseret for at imødegå evt. saltproblemer.

Speed-Brush

Speed-Brush er en robust børste, der er særdeles velegnet til at jævne kunstgræsbaner og til at få græsfibrene op og stå efter brug.

Test-redskaber til kunstgræsbaner

Lindholm Maskiner a/s markedsfører redskaber til at måle hastigheden på kunstgræsbaner, hhv. Ball Roll Tester og Infill-tester. Jævnlig test og følgende pleje af kunstgræsbanen sikrer en god banekvalitet.

Verti-Broom

Til daglig oprejsning af kunstgræsfibre samt jævning af granulat er Verti-Broom® et godt valg. Trækkes efter mindre traktor eller arbejdskøretøj.

Verti-Brush

Verti-Brush® udjævner og fordeler effektiv granulatet ved tilførsel af nyt InFill/granulat, men kan også løsne og udjævne det eksisterende.

Verti-Clean

Verti-Clean® renser affald fra overfladen med en roterende børste. Det opbørstede materiale føres over et sold og granulatet lægges tilbage på banen. Verti-Clean® drives via fremdrift. Kan leveres både med og uden PTO. 

Verti-Comb

Verti-Comb® 1800 & 4000

 

Kunstgræsbaner strigles/løsnes for ikke at blive hårde. Verti-Comb®, der er designet til at jævne og løsne kunstgræsbaner, udfører arbejdet hurtigt og effektivt. Maskinen fås også med hjulbugsering samt en magnet-bjælke til opsamling af metalgenstande.

Verti-Groom

Verti-Groom® løsner granulatet med to rækker tynde strigler, hvorefter arealet jævnes med de frit hængte børster. Maskinen er særdeles effektiv til at sikre en jævn og blød spilleoverflade.

Verti-Top

Verti-Top® 1200 og 1800

 

Verti-Top® maskinen bruges til rensning af granulat og fjernelse af støv i kunstgræsbanen for at holde banen ren og bakteriefri. Maskinen anvender en meget effektiv syntetisk roterende børste og sug til at fjerne det øverste lag granulat og snavs fra banen, hvorefter granulatet sorteres for affald og fordeles ud på banen igen.