Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Overfladeluftning

Core Collector

Core Collector 3000 er en ny gangmodel til opsamling af jordpropper fra f.eks. greens og andre følsomme turf-områder. Core Collector 3000 opsamler jordpropperne ved hjælp af et ”bælte-opsamlingssystem”, der er meget skånsomt ved turfen og gør opsamlingen hurtig og effektiv uden brug af tunge traktorer.

Level-Spike

Level-Spike®

 

Spikere bruges almindeligvis til at vedligeholde plæneoverfladens dræningsevne imellem Verti-Drain perioderne. Redexim´s knivlufter Level-Spike® fås med fire forskellige typer knive og tænder, og bruges til at øge plæneoverfladens dræningsevne. 

Multi-Spike

Multi-Spike®

 

Spikere bruges almindeligvis til at vedligeholde plæneoverfladens dræningsevne imellem Verti-Drain perioderne. Redexim´s knivlufter Multi-Spike® fås med fire forskellige typer knive og tænder, og bruges til at øge plæneoverfladens dræningsevne. 

Multi-Sport (NYHED 2018)

Multi-Sport 1800 er det nyest udviklede reskab til pleje af fodbold- & golfbaner. Hele 4 funktioner i een arbejdsgang, sikrer at græsset rejses, luftes, jævnes og afdrænes. De specielle stjerneformede knive arbejder i de øverste 10 cm af vækstlaget og giver både luft til rødderne og dræner vandet fra overfladen. De enkelte funktioner kan indstilles i forhold til hinanden, så der altid opnås bedst muligt resultat.

Verti-Core

Verti-Core® II 1600 bruges til overfladeluftning og udskiftning af vækstlag, typisk på greens og boldbaner. Maskinen har en høj arbejdshastighed, og der er fokuseret særligt på at forbedre adgangen til tandholderhovederne, så der nemt udskiftes hugpiber og massive spyd. Verti-Core® II 1600 er meget støjsvag og har markedets største arbejdsdybde.

Verti-Knife 1600

Verti-Knife® 1600 har erstattet Verti-Knife 1800 og er en ny og enklere type overfladelufter.

Den leveres som standard med skiveskær på to aksler for intensiv luftning. De to aksler kan erstattes med en større aksel og større skiveskær, såfremt en dybere luftning ønskes.

Verti-Rake

Verti-Rake®

 

Behovet for mekanisk pleje af græsarealer stiger i takt med, at mulighederne for brug af sprøjtemidler forsvinder. Verti-Rake® hæmmer de bredbladede ukrudtsarter og styrker dermed græssets konkurrenceevne.