Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Shibaura

Shibaura CM serie

Shibaura CM modellerne er kompakte redskabsbærere med høj ydeevne og et stort tilbehørs program.

Shibaura ST300 serie

Shibaura ST300 serie er blandt markedets mest alsidige kompakttraktorer. ST300 serien udgøres af seks varianter der med motorstørrelse fra 19 HK til 33 HK. Der er lagt stor vægt på brugervenlighed og lave driftsomkostninger. Alle motorer og gearkasser er produceret af Shibaura selv og lever op til seneste miljømæssige krav og specifikationer.

Shibaura ST450HST & ST460EHSS

Shibaura ST450HST & ST460EHSS kompakttraktorer er det oplagte valg for den professionlle bruger der stiller store krav til ydeevne, kapacitet og alsidighed. De to modeller er Shibauras absolut største kompakttraktorer og leveres med den store 4 cylindrede Shibaura motor med henholdsvis hydrostatisk eller mekanisk transmission.

 

Shibaura SX26

Shibaura SX26 er en videreudvikling af den meget populærer SX24, som er blandt Shibauras allermest solgte kompakttraktorer. Den kraftige 3 cylindrede Shibaura motor på hele 26 HK kombineret med nyeste Shibaura teknologi i både transmission og design gør SX26 til det oplagte valg. Med to gearområder i hydrostaten og originalt 4WD kan SX26 løse de mest krævende opgaver.