TRILO T1

TRILO T1 fås både som trailermodel, ladmonteret eller til mini-læsser med pallegafler. Uanset konfigurationen er TRILO T1 monteret med den kraftige Honda GX340 motor TRILO´s særlige centrifugal sugehus for maksimal luftmængde og effektivitet.

Varenummer (SKU): 42a0e188f503-1-1 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

TRILO T1 er hollandske TRILO´s sidste nye udvikling i serien af kompakte sugevogne. Maskinen henvender sig specielt til opgaver hvor der er sparsomt med plads eller særligt fokus på vægt. TRILO T1 leveres som standard på en trailerundervogn med kuglekobling og kan trækkes af traktor, redskabsbærer eller arbejdsbil indtil 30 km/t.

 

TRILO´s specialdesignede blæser- og sugehus yder, i lighed med de store modeller, maksimal luftmængde og er markedets mest effektive feje- og sugevogne. Maskinen er udstyret med 200 mm sugeslange med en arbejdslængde på 5 m. TRILO T1 er nem at manøvrere med og kan suge alt fra gummigranulat til græs, løv og affald. Det opsugede materiale findeles, når det passerer sugehjulet og sikrer dermed, at containeren på 1 kbm. udnyttes maksimalt.

 

Model Kapacitet      Tip Vægt Motor
TRILO T1 1 kbm      Lavtip – manuelt 332 kg Honda GX340 8kW

TRILO T1 videoklik – KLIK HER

TRILO T1 brochure – KLIK HER