Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Vertikalskæring

Rink S510

Rink S510 vertikalskærer

 

Rink S510 er den professionelle maskine til effektiv vertikalskæring på mindre områder. Maskinen kan benyttes til såvel greens som private haver og andre brugsplæner, hvor tilkørselsforholdene er begrænsede. 

TRILO C15

TRILO har udvidet sit produktprogram med den nye TRILO C15. TRILO C15 er en liftophængt PTO-drevet slagleklipper/vertikalskærer med opsamling, der gør maskinen særdeles alsidig. Maskinen har en arbejdsbredde på 150 cm og er bygget efter, de altid, høje TRILO kvalitetsstandarder.

TRILO VCU

Vertikalskærere VCU-modeller

 

VCU vertikalskærere fra anerkendte TRILO er udviklet specielt til golf- og boldbaner og andre grønne områder, der vinder ved vertikalskæring. VCU er 100% mekanisk med enkel opbygning, som kan drives af mindre kompakt traktorer.

Turf-Tidy 2300 og 3000

Turf-Tidy 2300 og 3000

 

Turf-Tidy er en af markedets mest alsidige maskiner. Vertikalskæring, opsamling og slagleklipning er alle arbejdsopgaver, der kan løses med Turf-Tidy. Det fuldt flydende skærehoved følger arealets konturer og sikrer nøjagtig skæring og opsamling. Den unikke turbo-blæser opsamler nemt blade, fyrnåle, papir, græsafklip og meget mere.