Om os

Lindholm Maskiner a/s

En familieejet virksomhed, med fokus på specialmaskiner og traktorer til det grønne område som golfbaner, parkanlæg, fodboldstadions og kunstgræsbaner m.v.

Lindholm Maskiner a/s er

Importør og forhandler af specialmaskiner til den professionelle grønne branche

Virksomheden er importør og forhandler af maskiner og traktorer fra REDEXIM, TRILO, ProGressive, VENTRAC & BARONESS. Alle er kendt i branchen som producenter af kvalitetsmaskiner til professionelle brugere.

Lindholm Maskiner a/s har mange års erfaring med salg og rådgivning af maskiner og traktorer indenfor den grønne sektor.

Virksomheden har eget reservedelslager og værksted beliggende på Fyn. Reservedele leveres overalt i Danmark.

Vi er erhvervssponsorer i og medlem af:

Vidste du at Lindholm Maskiner a/s  er medlem af Maskinleverandørerne? 

Maskinleverandørerne er en professionel brancheforening, som blev stiftet i 1951. Foreningen er et dynamisk forum for virksomheder, som er beskæftiget indenfor produktion og salg af maskiner. Vi er opdelt i 2 sektioner – en entreprenørsektion og en park, vej og anlægs sektion. Fælles for de to sektioner er, at foreningen samler toneangivende aktører i branchen i et fordelagtigt, fagligt fællesskab, der aktivt bidrager til at fremme interessevaretagelse, rådgivning, information, statistik, uddannelse og netværk. Foreningen ønsker også at definere og kommunikere branchens kvalitetsnormer og etiske standarder. Som medlem i Maskinleverandørerne er vi stolte af at leve op til stærke etiske normer både i forhold til miljø, vores medarbejdere, offentlige udbud, udstillinger, agenturer m.m.

Har du lyst til at finde ud af mere om Maskinleverandørerne, kan du besøge www.maskinlev.dk

Vores

Vision

Lindholm Maskiner a/s skal være markedets foretrukne leverandør af specialmaskiner og traktorer til den professionelle, grønne sektor samt kunstgræsbaner. Der skal føres en faglig og kvalificeret dialog med virksomhedens kunder og samarbejdspartnere.

Fokus skal ligge på innovative løsninger og højt serviceniveau. Vi ønsker at blive opfattet som en troværdig og solid aktør i branchen.

DETTE KAN DU REGNE MED

Fakta om Lindholm Maskiner a/s

  1. Engagerede og motiverede medarbejdere
  2. Innovative kvalitetsprodukter fra verdens førende leverandører
  3. Højt serviceniveau
  4. Bredt markedskendskab
  5. Effektiv og konkurrencedygtig drift

Produkter

Vi har stort udvalg af maskiner indenfor områder som f.eks. dybdeluftning, kunstgræs, overfladeluftning, topdressere og løvblæsere.

Læs mere...

Virksomhedsprofil

Lindholm Maskiner A/S har fokus på specialmaskiner til det grønne område som golfbaner, parkanlæg, fodboldstadions m.v.

Læs mere...

Giv os et kald

Du kan altid kontakte os på telefon 72 44 11 12 eller via E-mail på info@lindholmmaskiner.dk vi står altid klar til at hjælpe dig.

Læs mere...